Winkel mand

_Gratis verzending

Free worldwide shipping on all orders over $50

text/language

NWKP Mosschilderijen

Mos is een prachtig natuurproduct dat in ieder interieur kan worden toegepast, ook op plekken waar geen daglicht aanwezig is. Hiermee haalt u een stukje ‘natuur’ naar binnen.  De mogelijkheden zijn eindeloos – zoals mosschilderijen, moswanden, mos plafond en logo’s met mos. In onze werkplaats wordt alles op maat gemaakt in de door u gewenste afmeting, type mos en afwerking.

  •  Sfeervolle uitstraling
  •  100% natuurlijk
  •  Akoestische demping
  •  Onderhoudsvriendelijk
  •  Geen daglicht nodig

Waar komt het mos vandaan?

Het mos dat wij gebruiken is afkomstig uit bossen in Noorden Oost-Europa. Daar wordt het mos geteeld in reservaten om roofbouw te ondermijnen en met de hand geoogst door erkende bedrijven. Dit proces is geheel onschadelijk voor de natuur. Het mos groeit namelijk vanzelf opnieuw aan. Na het oogsten wordt het mos schoongemaakt en behandelt met een milieuvriendelijk prepareervloeistof. Hierdoor blijft het mos
jarenlang mooi met behoud van natuurlijke kleuren.

Mos schilderij

Een mosschilderij is een uniek kunstwerk met passie voor de natuur! Maak gemakkelijk uw keuze uit ons uitgebreide assortiment mosschilderijen, welke verkrijgbaar zijn in diverse frames, afmetingen en verschillende soorten mos. De mosschilderijen zijn voorzien van een ophangsysteem, waardoor u deze eenvoudig aan de muur kunt bevestigen.

Onderhoud

Mos kan worden toegepast in elk interieur en heeft geen licht of water nodig. Met een klein beetje onderhoud zorgt u ervoor dat het mos jarenlang mooi blijft. Om de kwaliteit van het mos te behouden, adviseren wij een luchtvochtigheid tussen de 50 en 70 procent. Dit wordt als normale waarde gezien voor een gemiddeld binnenklimaat. Bij een zeer lage luchtvochtigheid kan het mos gaan uitdrogen, waardoor de elastische werking zal afnemen en het mos meer kwetsbaar wordt. Wanneer de luchtvochtigheid weer toeneemt, herstelt de elasticiteit van het mos vanzelf. Mocht het mos iets beschadigen of gaan loszitten, kunt u dit heel eenvoudig zelf herstellen met behulp van onze repair-kit. Van nature geurt het mos. Dit kunt u na plaatsing mogelijk ruiken. De geur neemt gedurende enkele weken geleidelijk af en is volledig onschadelijk.

Verpakking

Alle bestellingen worden professioneel en zorgvuldig verpakt. De verpakking is speciaal ontwikkeld voor het mos, zodat deze tijdens het transport zo goed mogelijk beschermd wordt tegen eventuele beschadigingen.

Voorbeelden van NWKP Mosschilderijen

 
 
 
 
 
 
 

Mosschilderijen passen in elk interieur.

NWKP Mosschilderijen
Show Filters

Resultaat 1–12 van de 367 resultaten wordt getoond

Resultaat 1–12 van de 367 resultaten wordt getoond

Geen verzendkosten

Op alle bestellingen boven de €1.000,-

Makkelijk zelf installeren

Of gebruik onze installatieservice

Garantie

Uitstekende garantievoorwaarden

100% Beveiligde betaalomgeving

iDEAL / PayPal / MasterCard / Visa