Winkel mand

_Gratis verzending

Free worldwide shipping on all orders over $50

text/language
LivePicture
Plantschilderijen met ingebouwd waterreservoir.
Naar producten

Mooi
&
decoratief

Voor thuis of op kantoor

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Aenean fringilla lorem tortor, a vehicula mauris dignissim in. Vestibulum volutpat odio nec feugiat fringilla. Integer tincidunt ut nibh ac malesuada. Donec dignissim luctus leovulputate nec. 

LivePicture is verkrijgbaar in vier verschillende maten en drie standaard kleuren.

mijn groene wereld

*Planten in potmaat 9 kun je eenvoudig bij een tuincentrum kopen.

LIVEPICTURE

In LivePicture komen innovatie, design en groen op een bijzondere wijze samen. LivePicture is een systeem met plantcassettes die eenvoudig verwisselbaar zijn. In de lijst is een geïntegreerd watergeefsysteem met reservoir verwerkt. Dit zorgt ervoor dat de planten voor vier tot zes weken van water worden voorzien. Door de innovatieve en gepatenteerde constructie is er geen stroom nodig. LivePicture is snel en eenvoudig aan iedere wand te bevestigen met slechts enkele schroeven.

GEZOND BINNENKLIMAAT
Planten leveren een belangrijke bijdrage aan het binnenklimaat, onder meer door zuurstofproductie en luchtzuiverende eigenschappen. Daarnaast hebben planten een positieve invloed op de relatieve luchtvochtigheid. Wetenschappelijk onderzoek heeft aangetoond dat iedereen die langer dan vier uur per dag in een ruimte aanwezig is, zich aantoonbaar prettiger voelt en productiever is als er planten aanwezig zijn in deze ruimte.

RUIMTEBESPAREND
LivePicture is een stijlvolle en ruimtebesparende oplossing om planten in ieder interieur op te nemen. Ruimtes waar bijvoorbeeld geen plek is voor plantenbakken, lenen zich uitstekend voor het ophangen van een LivePicture. Bovendien heeft LivePicture een minimale onderhoudsbehoefte.

ONDERHOUD
Over het onderhoud hoeft u zich geen zorgen te maken. de leegmelder geeft aan wanneer het waterreservoir gevuld mag worden. De watervoorraad is voldoende om de planten 4 tot 6 weken van water te voorzien. Door de capillaire werking van de plantcassette worden de planten voorzien van de juiste hoeveelheid water. De lijst kunt u schoonmaken met een zachte microdoek en zachte zeep. Gebruik van agressieve schoonmaakmiddelen wordt afgeraden.

TRECHTER
De beplanting in LivePicture krijgt gedurende vier tot zes weken water uit het waterreservoir. Na deze periode wordt dit reservoir door middel van het vulpunt bijgevuld. Om knoeien te voorkomen, wordt een bijpassende trechter standaard meegeleverd.

Customer reviews

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Aenean fringilla lorem tortor, a vehicula mauris dignissim in. Vestibulum volutpat odio.

Freddy Knight

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Aenean fringilla lorem tortor, a vehicula mauris dignissim in. Vestibulum volutpat odio.

Alison Crowe

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Aenean fringilla lorem tortor, a vehicula mauris dignissim in. Vestibulum volutpat odio.

morin nancy

News & ideas

“Plant your own garden and decorate your own soul instead of waiting for someone to bring you flowers”

Geen verzendkosten

Op alle bestellingen boven de €1.000,-

Makkelijk zelf installeren

Of gebruik onze installatieservice

Garantie

Uitstekende garantievoorwaarden

100% Beveiligde betaalomgeving

iDEAL / PayPal / MasterCard / Visa