Winkel mand

_Gratis verzending

Free worldwide shipping on all orders over $50

text/language

LivePack

LivePanel PACK is het groene wand systeem in een alles-in-1 pakket in vier verschillende standaard afmetingen. Met dit modulaire groene wandsysteem kan eenvoudig en snel een groene wand geïnstalleerd worden, ideaal voor ruimtes met één of meerdere kleine wandoppervlaktes. De basis van dit modulaire groene wandsysteem bestaat uit verwisselbare plantcassettes met sleuven welke geplaatst worden in gootprofielen die dienen als waterreservoir. Deze profielen worden eenvoudig handmatig met water gevuld.

LivePanel PACK is verkrijgbaar in vier formaten:

 

Groene luxe exclusieve natuurwanden

LivePanel PACK is geschikt voor installatie tegen nieuwe en bestaande wanden, voor zowel binnen als buiten. Variaties in het formaat en creatieve plantkeuze maakt LivePanel PACK een flexibel, ruimtebesparend groene wandsysteem met eindeloze toepassingsmogelijkheden. Het groene wandsysteem is ideaal voor kantoren, in huis, scholen, showrooms, winkel(etalages) en horeca.

VOORDELEN LIVEPACK

 • Verticaal groen neemt weinig ruimte in beslag
 • Verbetert het binnenklimaat en de luchtkwaliteit
 • Verhoogt concentratie, productiviteit en
  het algemeen welzijn
 • Verbetert de akoestiek in de ruimte.
 • Isolerende en geluiddempende werking
 • Verlaagt stress

UNIEKE EIGENSCHAPPEN

 • Handmatige watergift
 • Verkrijgbaar in 3 verschillende formaten
 • Geen elektriciteit, pomp of waterafvoer nodig
 • Zuinig in waterverbruik en geen verspilling
 • Ruimtebesparend en slank systeem
 • Verwisselbare plantcassettes
 • Eenvoudige en snelle installatie
 • Volledig recyclebaar
 • Vrijheid in ontwerp en plantkeuze

Welke planten kunnen in LivePack Producten

Spathiphyllum Cupido

Spathiphyllum kamerplanten zijn geliefd vanwege hun bloemetjes. Deze witte bloemen lijken op een lepel, vandaar de Nederlandse naam ”Lepelplant”.Deze plant bekend om haar luchtzuiverende karakter.

Syngonium Pixie

Syngonium is een klimplant die van oorsprong voorkomt in tropische regenwouden. Pixie is een minivariant waarvan de bladeren veel kleiner zijn dan die van de meeste soorten. Kenmerkend is dat de bladeren van vorm veranderen naarmate de plant ouder wordt.

Schefflera arboricola

De Schefflera is een bijzondere plant, die voornamelijk bekend staat om zijn bladeren in de vorm van een hand. De plant heeft weinig licht, water en onderhoud nodig, en daarom een hele geschikt plant voor kantoor of in huis.

Schefflera arboricola Janine

Schefflera arboricola Janine heeft kleine limoengroene bladeren die gevlekt zijn van roomwit tot geel. Door de vingervorm wordt deze plant in het Nederlands ook de Vingersboom genoemd. Ook weer een makkelijke plant.

Phlebodium Blue Star

Phlebodium Blue Star is een varengeslacht met prachtige, enigszins golvende bladeren en een grijsblauwe kleur. Blue Star’ past zich gemakkelijk aan allerlei omstandigheden aan, maar houdt niet van fel zonlicht

Philodendron scandens

De Philodendron scandens is een populaire plant. Hartvormige, glanzende bladeren komen bronskleurig uit en worden dan snel groen.

Philodendron Scandens Brazil

De Philodendron scandens is een populaire plant. Hartvormige, glanzende bladeren komen bronskleurig uit en worden dan snel groen.

Peperomia Schumi Red

Peperomia schumi red is een compacte en aantrekkelijke plant die gemakkelijk te verzorgen is. Deze plant heeft een mooie dieprode kleur en de bladeren hebben een diepe rug waardoor deze plant uniek is.

Nephrolepsis exaltata Green Lady

Deze krulvaren is een van de mooiste in zijn soort. Deze plant is prachtig helder groen en blijft het hele jaar deze kleur houden.

Nephrolepsis cordifolia Duffy

Ook wel Krulvaren genoemd. Deze plant is een sterke plant en een overvloed aan franje en kroezende bladeren.

Muehlenbeckia Complexa

Muehlenbeckia Complexa is een sierlijke plant met kleine leerachtige en licht hartvormige bladeren. Ook weer een prachtige aanvulling van elke LivePicture.

Fittonia Skeleton

Fittonia Skeleton is een kleine plant met een aantrekkelijk bladpatroon van roze op limoengroen.

Fittonia Biancoverde

Fittonia ‘Bianco Verde’ is vernoemd naar de kenmerkende zilvernerven op de bladeren. De plant heeft weinig water nodig en zeer makkelijk in onderhoud.

Epipremnum Golden Pothos

De Epipremnum staat in de top-10 van de meest lucht zuiverende planten van de NASA. De Epipremnum Golden Pothos heeft mooie lichtgroen goud gele bladeren en is eenvoudig te onderhouden.

Dracaena Lemon Surprise

De Dracaena deremensis Lemon Lime heeft mooie brede groene bladeren met een limoenkleurige rand.

Dracaena Janet Craig

De Dracaena Janet is een grote plant met diepgroene bladeren. De Dracaena plant is bij uitstek geschikt voor een schaduwrijke plek in de kamer of kantoor, liever niet te plaatsen voor direct zonlicht.

Croton Petra (Codiaeum)

Croton Petra (Codiaeum) maakt een comeback! Deze binnenplant heeft een mooi bont gekleur blad en past daarom in elk interieur.

Chlorophytum comosum Bonnie

Chlorophytum comosum Bonnie wordt ook wel graslelie genoemd en staat bekend om het zuiveren van de lucht. Het is een sterke plant doordat de plant knollen in de aarde heeft zitten die reservevoedsel bevatten.

Aglaomorpha coronans Snake Leaf

Aglaomorpha coronans is een varen die verwant is aan de bekende eikvaren. De Aglaomorpha coronans is een luchtzuiverende plant met prachtige heldergroene licht glimmende bladeren.

Asplenium ‘Leslie’

Asplenium Leslie wordt in het Nederlands ook wel een nestvaren genoemd. Asplenium Leslie heeft een mooie frisse leerachtige, glanzend groene kleur met wilde krullende bladeren.

Asparagus setaceus

Asparagus setaceus is een sierlijke plant met fijne kantachtige, naaldvormige bladeren. De plant lijkt op een varen maar is een sierasperge.

LivePack producten
Geen verzendkosten

Op alle bestellingen boven de €1.000,-

Makkelijk zelf installeren

Of gebruik onze installatieservice

Garantie

Uitstekende garantievoorwaarden

100% Beveiligde betaalomgeving

iDEAL / PayPal / MasterCard / Visa