Winkel mand

_Gratis verzending

Free worldwide shipping on all orders over $50

text/language
mijn groene wereld

G-SCREENS

De G-Screen is een met mos bedekt paneel bevestigd aan een vrijstaand metaal¬†kader. Ze zijn verkrijgbaar in een cirkelvormige, halve cirkel of rechthoekige variant. Allen gemaakt om te worden gebruikt als dubbelzijdige akoestische roomdivider.¬†De ovale voet ondersteunt de¬†circulaire structuur zorgt ervoor dat de eenheden kunnen zijn¬†uit de buurt van muren gelegen en om te fungeren als een¬†functionele en aantrekkelijke rand of accent¬†functie in een grote ruimte.¬†Het paneel wordt geleverd met onze standaard¬†verscheidenheid aan mos opties en poedercoating¬†afwerkingen Deze schermeenheden passen in elk¬†commerci√ęle ruimte waar akoestisch op hoog niveau¬†absorptie en natuurlijke esthetiek zijn¬†vereist zoals kantoren, hallen, wachtkamers,¬†en ontvangstruimten.

Het gebogen frame en paneel 
zorgen voor een mooi contrast met de vaak rechte lijnen en scherpe randen van een typisch zakelijke omgeving. Vreemde geluiden in het interieur worden gedempt door het geconserveerde mos, dat is een natuurlijke geluidsabsorbeerder.

FRAME KLEUR
Het frame/ omlijsting is in een aantal kleuren te verkrijgen.

mijn groene wereld

VULLINGEN

RENDIERMOS
Ons rendiermos wordt gekweekt in Noord-Europese bossen en wordt uitsluitend met de hand geplukt door lokale producenten, in overeenstemming met voorouderlijke duurzame methoden met respect voor het milieu. Het is een natuurlijk brandvertragend korstmos dat alleen binnenshuis kan worden gebruikt en een omgeving moet worden gegarandeerd. met een minimale relatieve vochtigheid van ongeveer 30%. Dat gezegd hebbende, heeft het helemaal geen onderhoud nodig, zijn unieke vorm en akoestische eigenschappen bieden eindeloze mogelijkheden in ontwerp. Dit extreem zachte en flexibele mos mengt zich perfect met verschillende materialen. De kleur – die wordt bepaald tijdens de conserveringsfase – bevat geen schadelijke giftige of schadelijke stoffen en verkleurt niet met de tijd.

KLEUREN

BOLMOS
bolmos

FORREST
Onze Forest-dessins geven uw muren een echt wild bosgevoel terwijl ze zowel de akoestische als de visuele sfeer versterken. Door hun conserveringsproces kunnen we alle voordelen van echte planten gebruiken voor het interieurontwerp, zonder enige nadelen. Ze hebben absoluut geen onderhoud, geen water geven, geen zonlicht of wat voor snoei dan ook nodig. Met dit innovatieve concept van verticale tuinen betreedt Greenmood een echt plantontwerp-universum. Ondergedompeld in het hart van een 100% natuurlijke exotische sfeer, zult u hun rustgevende effect snel voelen. Wat voor soort bedrijf u ook heeft, onze Forest-collectie past perfect in uw interieur, met een uniek en persoonlijk ontwerp.

mijn groene wereld

AFMETINGEN

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Vrijblijvend advies

Wilt u weten welke mogelijkheden er zijn binnen uw organisatie? Maak dan vrijblijvend een afspraak.

Neem contact op via de onderstaande gegevens of vul simpelweg het contactformulier in waar u eventueel wat foto’s kunt uploaden van de ruimte waar u het product wilt toepassen.

Greenmood by Lovely Green

Contactformulier


Geen verzendkosten

Op alle bestellingen boven de ‚ā¨1.000,-

Makkelijk zelf installeren

Of gebruik onze installatieservice

Garantie

Uitstekende garantievoorwaarden

100% Beveiligde betaalomgeving

iDEAL / PayPal / MasterCard / Visa