Winkel mand

_Gratis verzending

Free worldwide shipping on all orders over $50

text/language
mijn groene wereld

G-PILLARS

De Pillar is ontworpen om een driedimensionaal natuurlijk element aan een interieur te geven¬†muur. Bedekt met mos of gebladerte, het simpele¬†modules cre√ęren extra volume en interesse voor¬†wat anders een onopvallende muur zou kunnen zijn.¬†De modules, gemaakt van poeder¬†gecoat aluminium, kan worden bevestigd¬†horizontaal of verticaal om een spatie te defini√ęren of¬†als gewaagde grafische decoratieve patronen. Een paar¬†pijlers die samen worden gebruikt, kunnen ook helpen bij het defini√ęren van een¬†bepaalde hoek van een kamer.¬†De pijlers zijn perfect voor interieur¬†zakelijke omgevingen waar een meer
natuurlijke en zachtere sfeer is nodig.¬†Ze kunnen worden gebruikt in grote lobby’s, gangen,¬†open kantoren, wachtkamers en¬†tentoonstellingsruimtes.¬†Het mos helpt om een naadloze te cre√ęren¬†samenstelling tussen de modules en¬†helpt ook om omgevingsgeluiden in de¬†bredere binnen omgeving dankzij zijn¬†akoestische eigenschappen.

De gebogen met mos bedekte pilaren 
te combineren met de Angled Pillars modules om een visueel aantrekkelijk en interessante muur van welzijn. U heeft keuze uit diverse soorten mos, uiterlijk en afwerking. Vreemde geluiden zijn gedempt door het mos, wat een natuurlijk is geluiddemper.

FRAME KLEUR
Het frame/ omlijsting is in een aantal kleuren te verkrijgen.

mijn groene wereld

VULLINGEN

RENDIERMOS
Ons rendiermos wordt gekweekt in Noord-Europese bossen en wordt uitsluitend met de hand geplukt door lokale producenten, in overeenstemming met voorouderlijke duurzame methoden met respect voor het milieu. Het is een natuurlijk brandvertragend korstmos dat alleen binnenshuis kan worden gebruikt en een omgeving moet worden gegarandeerd. met een minimale relatieve vochtigheid van ongeveer 30%. Dat gezegd hebbende, heeft het helemaal geen onderhoud nodig, zijn unieke vorm en akoestische eigenschappen bieden eindeloze mogelijkheden in ontwerp. Dit extreem zachte en flexibele mos mengt zich perfect met verschillende materialen. De kleur – die wordt bepaald tijdens de conserveringsfase – bevat geen schadelijke giftige of schadelijke stoffen en verkleurt niet met de tijd.

KLEUREN

BOLMOS
greenmood g desk

AFMETINGEN

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Vrijblijvend advies

Wilt u weten welke mogelijkheden er zijn binnen uw organisatie? Maak dan vrijblijvend een afspraak.

Neem contact op via de onderstaande gegevens of vul simpelweg het contactformulier in waar u eventueel wat foto’s kunt uploaden.

Greenmood by Lovely Green

Contactformulier


Geen verzendkosten

Op alle bestellingen boven de ‚ā¨1.000,-

Makkelijk zelf installeren

Of gebruik onze installatieservice

Garantie

Uitstekende garantievoorwaarden

100% Beveiligde betaalomgeving

iDEAL / PayPal / MasterCard / Visa