Winkel mand

_Gratis verzending

Free worldwide shipping on all orders over $50

text/language
mijn groene wereld

G-DIVIDER

De G-Divider is een met mos bedekt paneelĀ vervat in een vrijstaand metaalĀ kader. Het is ontworpen om als ruimteverdeler te fungerenĀ en is ideaal voor plaatsing in een groot interieur
ruimtes zoals kantoortuinen, receptieĀ ruimtes, conferentieruimtes en evenementenhallen.Ā Dit licht gebogen rechthoekige schermĀ voorzien van mos aan beide zijden. DitĀ staat mensen voor en achter deĀ G-Dividers om te profiteren van hun geluidĀ absorberende kwaliteiten en esthetische schoonheid.

Het frame en paneel kunnenĀ gemakkelijk te manoeuvreren vanuit Ć©Ć©n positieĀ naar een ander, en zorgt voor een opvallendeĀ natuurlijke muur wanneer deze samen met andere soortgelijke verdelers wordt geplaatst. Het volledig geconserveerde natuurlijke mosĀ absorbeert omgevingsgeluid en zorgt voor eenĀ aantrekkelijke natuurlijke barriĆØre tussen verschillendeĀ functionele ruimtes.

VULLINGEN

RENDIERMOS
Ons rendiermos wordt gekweekt in Noord-Europese bossen en wordt uitsluitend met de hand geplukt door lokale producenten, in overeenstemming met voorouderlijke duurzame methoden met respect voor het milieu.Het is een natuurlijk brandvertragend korstmos dat alleen binnenshuis kan worden gebruikt en een omgeving moet worden gegarandeerd. met een minimale relatieve vochtigheid van ongeveer 30%. Dat gezegd hebbende, heeft het helemaal geen onderhoud nodig, zijn unieke vorm en akoestische eigenschappen bieden eindeloze mogelijkheden in ontwerp. Dit extreem zachte en flexibele mos mengt zich perfect met verschillende materialen. De kleur – die wordt bepaald tijdens de conserveringsfase – bevat geen schadelijke giftige of schadelijke stoffen en verkleurt niet met de tijd.

KLEUREN
mijn groene wereld

BOLMOS
Bol Mos wordt over het algemeen gebruikt om textuur toe te voegen aan een groene muurbasis. Ball Moss geeft je een levendige kleur en textuur aan elke ruimte met 3D-effect op je groene muur. Met de hand geoogst in Europese bossen, zullen deze bolmossen van de beste kwaliteit je een groene levensstijl brengen in je ruimte. Ze zijn allemaal duurzaam gekweekt en geconserveerd met behulp van natuurlijke glycerine en kleurstoffen voor levensmiddelen.

mijn groene wereld

FORREST
Onze Forest-dessins geven uw muren een echt wild bosgevoel terwijl ze zowel de akoestische als de visuele sfeer versterken. Door hun conserveringsproces kunnen we alle voordelen van echte planten gebruiken voor het interieurontwerp, zonder enige nadelen. Ze hebben absoluut geen onderhoud, geen water geven, geen zonlicht of wat voor snoei dan ook nodig. Met dit innovatieve concept van verticale tuinen betreedt Greenmood een echt plantontwerp-universum. Ondergedompeld in het hart van een 100% natuurlijke exotische sfeer, zult u hun rustgevende effect snel voelen. Wat voor soort bedrijf u ook heeft, onze Forest-collectie past perfect in uw interieur, met een uniek en persoonlijk ontwerp!

mijn groene wereld

FRAME KLEUR

Het frame/ omlijsting is in een aantal kleuren te verkrijgen.

mijn groene wereld

AFMETINGEN

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Vrijblijvend advies

Wilt u weten welke mogelijkheden er zijn binnen uw organisatie? Maak dan vrijblijvend een afspraak.

Neem contact op via de onderstaande gegevens of vul simpelweg het contactformulier in waar u eventueel wat fotoā€™s kunt uploaden van de ruimte waar u dit product wilt toepassen.

Greenmood by Lovely Green

Contactformulier


Geen verzendkosten

Op alle bestellingen boven de ā‚¬1.000,-

Makkelijk zelf installeren

Of gebruik onze installatieservice

Garantie

Uitstekende garantievoorwaarden

100% Beveiligde betaalomgeving

iDEAL / PayPal / MasterCard / Visa