Winkel mand

_Gratis verzending

Free worldwide shipping on all orders over $50

text/language
mijn groene wereld

G-DESK

De G-Desk is een met mos bedekte vrijstaande scheidingswand. Het is ontworpen om te zitten¬†op elk type tafel en kan overal worden gebruikt¬†commerci√ęle kantooromgeving.
Ze brengen een vleugje groen in huis kantoorinterieurs missen anders een natuurlijk aanraken. Het volledig geconserveerde mos trekt ook door omgevingsgeluid opvoeren en daardoor als akoestische absorberend. De scheidingswand is rechthoekig in vorm met een gebogen rand aan de bovenkant. Daar zijn drie verschillende maten verkrijgbaar waaronder klein, middelgroot en groot. De structuur van de verdeler is gemaakt van aluminium met een gepoedercoate afwerking.Beide kanten van het product zijn bedekt

met mos, wat zorgt voor een aangenaam groen uitzicht vanuit alle hoeken, en een resulterende boost in geestelijk welzijn en arbeidsproductiviteit.

FRAME KLEUR
Het frame/ omlijsting is in een aantal kleuren te verkrijgen.

mijn groene wereld

VULLINGEN

RENDIERMOS
Ons rendiermos wordt gekweekt in Noord-Europese bossen en wordt uitsluitend met de hand geplukt door lokale producenten, in overeenstemming met voorouderlijke duurzame methoden met respect voor het milieu. Het is een natuurlijk brandvertragend korstmos dat alleen binnenshuis kan worden gebruikt en een omgeving moet worden gegarandeerd. met een minimale relatieve vochtigheid van ongeveer 30%. Dat gezegd hebbende, heeft het helemaal geen onderhoud nodig, zijn unieke vorm en akoestische eigenschappen bieden eindeloze mogelijkheden in ontwerp. Dit extreem zachte en flexibele mos mengt zich perfect met verschillende materialen. De kleur – die wordt bepaald tijdens de conserveringsfase – bevat geen schadelijke giftige of schadelijke stoffen en verkleurt niet met de tijd.

KLEUREN

BOLMOS
greenmood g desk

AFMETINGEN

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Vrijblijvend advies

Wilt u weten welke mogelijkheden er zijn binnen uw organisatie? Maak dan vrijblijvend een afspraak.

Neem contact op via de onderstaande gegevens of vul simpelweg het contactformulier in waar u eventueel wat foto’s kunt uploaden van de ruimte waar u dit product wilt toepassen.

Greenmood by Lovely Green

Contactformulier


Geen verzendkosten

Op alle bestellingen boven de ‚ā¨1.000,-

Makkelijk zelf installeren

Of gebruik onze installatieservice

Garantie

Uitstekende garantievoorwaarden

100% Beveiligde betaalomgeving

iDEAL / PayPal / MasterCard / Visa