Winkel mand

_Gratis verzending

Free worldwide shipping on all orders over $50

text/language
mijn groene wereld

G-COMMA

Comma is een decoratief akoestisch wandarmatuur dat ideaal is voor bedrijfskantoren, gangen en lobby’s. Het heeft aan de ene kant geconserveerd mos en aan de andere kant een keuze uit natuurlijke materialen zoals kurk en vilt. Ingelijst in een zwart gepoedercoate stalen structuur en voorzien van een ingebouwde handgreep, is de Comma zowel decoratief als functioneel. Wanneer twee bij elkaar worden geplaatst en naar buiten worden gedraaid, creëren ze een privéruimte om te bellen of te praten met een collega.

De Comma akoestische schermen zijn verkrijgbaar in verschillende moskleuren en kunnen worden gemengd en afgestemd op elk interieurontwerp. De schermen kunnen ook worden gebruikt als scheidingswanden tussen bureaus, wat zorgt voor geluidsreducerende kwaliteiten en esthetische privacy voordelen. Over het algemeen helpen ze stress te verminderen en het welzijn in drukke werkomgevingen te bevorderen.

Eenmaal geplaatst in een bedrijfsomgeving, helpt dit product om omgevingsgeluiden te verzachten en het algehele geluid in een interieur terug te brengen tot acceptabele decibelniveaus. Natuurlijk geconserveerde mossen bieden onmiskenbare geluidsreducerende eigenschappen die werden getest door een gecertificeerd laboratorium in België.

FRAME KLEUR
Het frame/ omlijsting is in de volgende kleur te verkrijgen.

VULLINGEN

AFMETINGEN

 
 
 
 
 
 
 
 

Vrijblijvend advies

Wilt u weten welke mogelijkheden er zijn binnen uw organisatie? Maak dan vrijblijvend een afspraak.

Neem contact op via de onderstaande gegevens of vul simpelweg het contactformulier in waar u eventueel wat foto’s kunt uploaden.

Greenmood Comma By Lovely Green

Contactformulier


Geen verzendkosten

Op alle bestellingen boven de €1.000,-

Makkelijk zelf installeren

Of gebruik onze installatieservice

Garantie

Uitstekende garantievoorwaarden

100% Beveiligde betaalomgeving

iDEAL / PayPal / MasterCard / Visa