Winkel mand

_Gratis verzending

Free worldwide shipping on all orders over $50

text/language

BioMontage

BioMontage is een uniek concept om de natuur eenvoudig in uw huiskamer of werkplek te krijgen.

  • Geschikt voor binnen.
  • Gemakkelijk te installeren.
  • Oneindig aantal ontwerpmogelijkheden met mooie, duurzame en natuurlijke materialen.
  • Geen onderhoud, verlichting of water vereist.
  • Tweedelige frames die eenvoudig op en af geklikt kunnen worden zodat de inhoud van de frames zo vaak als gewenst gewijzigd worden.

Akoestische mospanelen

Ons Rendiermos groeit overvloedig in de vrije natuur in de uitgestrekte Scandinavische bossen en wordt met de hand geoost door middel van een techniek die zorgt voor een perfecte vernieuwing van de korstmos. Het mos is op een natuurlijke manier geconserveerd, is 100 % biologisch afbreekbaar en is brandvertragend. BioMontage-European-Fireproof-Certificate
De natuurlijke akoestische eigenschappen van Rendiermos maken dit product tot een zeer akoestische modulator.Geluids absorptie BioMontage

In 3 kleuren leverbaar

mijn groene wereld

Green Pole mos

Met de hand geoost in de bossen van Frankrijk en op een natuurlijke wijze geconserveerd. Het poolmos heeft een 3 dimensionale natuurlijke uitstraling in een onderscheidende langdurige kleur.

Deep Green Long mos

Geoogst in de bossen van Turkije en op een natuurlijke wijze geconserveerd. Longmos is een elegant alternatief voor Platmos. Longmos behoudt haar diepgroene kleur en is zeer toepasbaar in vrijwel elk interieur.

Duurzame schorspanelen

Dit duurzame schors komt van de Amerikaanse tulpenboom die afkomstig is uit de Appalachian Hardwood regio in de VS. BioMontage voorkomt dat dit schors als afval weggegooid wordt. Het schors heeft eveneens goede akoestische modulatie eigenschappen.

Upcycled kokospalm schors

BioMontage voorkomt dat dit schors weggegooid wordt als afval wanneer de Kokospalm niet langer in staat is om zijn beroemde vruchten te produceren.

Upcycled Mangium takken

BioMontage voorkomt dat de takken van de Mangium boom als afval weggegooid wordt. Wij snijden de takken in kleine blokjes en combineren dat in een prachtig natuurlijk mozaiek patroon in de panelen.

Light Stone Panelen

Onze Light Stone panelen zijn gemaakt van een combinatie van natuursteen en hars en daardoor lichter en beter handelbaar dan ruwe steen. Deze aantrekkelijke natuurlijke materialen zijn er in twee afwerkingen die passen in elk interieur: Prairie Brown en Mountain Grey.

In 4 stappen gemonteerd

 

g8931

Bekijk de verschillende modules en combinaties

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Zo eenvoudig installeer je BioMontage

BioMontage producten
Show Filters

Resultaat 1–12 van de 67 resultaten wordt getoond

Resultaat 1–12 van de 67 resultaten wordt getoond

Geen verzendkosten

Op alle bestellingen boven de €1.000,-

Makkelijk zelf installeren

Of gebruik onze installatieservice

Garantie

Uitstekende garantievoorwaarden

100% Beveiligde betaalomgeving

iDEAL / PayPal / MasterCard / Visa